Hundepension

Din hund forkæles som på et hotel

Det vigtigste formål for os er, at hunde- og kattepensionen er et sted hvor dyrene trives i et rent og venligt miljø, der lugter godt. Pensionen er indrettet lyst, med gode rummelige værelser, alle med gulvvarme.

Behagelig musik døgnet rundt, så vi alle føler os godt tilpas. Hundene skal have masser af luft, derfor er vore store lufte- og legepladser indrettet, så din hund kan boltre sig her 4 gange dagligt hver dag.

Hos os har hundene lidt ekstra luksus, der gør Østjysk Hundecenter til mere end blot en traditionel hundepension.

Som det eneste hundehotel i Østjylland har hundene her deres helt eget svømmebassin, så et ferieophold kan krydres med svømmeture.

http://www.ostjyskhundecenter.dk/hundesvoemning.aspx

Det er også vigtigt at besøge vores hundepension inden man skal aflevere hunden for første gang. I bliver selv mere trygge ved situationen og det smitter af på hunden. I vores åbningstider er man altid velkommen, og for at skabe denne tillid. Håber vi ses til en rundvisning, ring til os for at aftale et besøg så du kan forvisse dig om at det er det rigtig sted du afleverer din hund.

Indlevering!

Ved aflevering af hunden for første gang skal man altid komme i god tid, det vil sige, hellere en aflevering lidt efter åbningstider, hvor hunden får lov til at komme ud og lære at begå sig på vores område, skabe nye venner og føle sig tryg i deres nye omgivelse inden vi forlader pensionen til aften.

Når man afleverer hunden 5 minutter inden lukke tid, kan hunde ikke få fornøjelsen af vores mange muligheder til at hunde lære os og området at kende. Det er ikke for menneskenes skyld vi passer hunde, men for hundenes skyld. Vi vil gerne have at jeres hund få en så god som mulig oplevelse mens i er på ferie.

Hvad skal hunden have med?

Hvad skal din hund medbringe under ophold på vores pension?

Tæppe og hundens ynglings legetøj (1), medicin og vaccinationspapir.

Vi har til din hund: hundekurv, madskåle og mad.

Åbningstid pension:

Hverdag og weekend: kl. 10-12 og kl. 16-18

Priser for hundepension:

Ophold i pension inkl. forplejning, mad, 4 gange luftning dagligt på store udendørs lufte- og lejepladser: (inklusiv aftenluftning kl. 21:30 til 22:00)

Normalpris:

1 hund kr. 205,-

2 hunde i samme boks kr. 305,- op til 15 kg. (fra samme ejer)

En enkelt overnatning, lørdag, søn og helligdags tillæg: 25,- per dag

Juleferien: indlevering den 24. december om formiddag og afhentning den 27. om formiddag. Vi er lukket for modtagelse og udlevering den 25. og 26. december.

1 hund kr. 715,-

2 hunde kr. 995,

Nytårs aften - special pris:

Den 31 dec. 2017 er der indlevering mellem kl. 10-12

1 hund kr. 525,-

2 hunde i samme boks kr. 745,-

Aktiviteter under ophold i pension

Svømning pr. gang kr. 120,-

Lydighedstræning kr. 175,-

Nyttige info

Hvis du er en ny kunder skal vi først have kendskab til din hund inden vi skal passe den i højsæson eller i længer tid. Vi vil være sikkert på at jeres hunde passer i vores system. Reservere en enkelt overnatning så vi fra begge sider kan se om det fungere.

Gå ind under www.ostjyskhundecenter.dk under tilmelding og skriv under bemærkning "prøve overnatning"

​​

HVEM ER VI?

Østjysk Hundecenter

CVR: 26123542

KONTAKT OS

​Telefon: 60 62 24 35

info@ostjyskhundecenter.dk

FIND VEJ

​Bjarupgårdvej 14A

8600 Silkeborg